Hoe de traditionele media liegt en bedriegt

Dat in zo’n schemerzone de verleiding van fraude op de loer ligt, is niet vreemd. Het Openbaar Ministerie onderzoekt momenteel mogelijke fraude door voormalige bestuurders van de Drentse thuiszorgorganisatie Icare. Het aftoppen van de salarissen tot de Balkenende-norm, zoals de SP en andere partijen willen, is misschien niet het belangrijkste als politici greep willen op een sector die zij zelf de markt hebben opgejaagd. Helderheid en controleerbaarheid lijken harder nodig.

De SP heeft helemaal niet de zorgsector de markt op gejaagd, de SP was daar juist als enige consequent tegen! En zo maken de SP ‘medeverantwoordelijk’ en zetten de SP weg als hypocriet, terwijl de SP juist als enige partij in deze haar principes ten alle tijde trouw bleef. De SP is altijd tegen marktwerking in de zorg geweest, en heeft gewaarschuwd tegen de uitwassen die we nu zien. Maar dat de heren en dames van de rechtse media niet weerhouden om de waarheid te verdraaien…