Wijnand wil niet meer, wie wel?

Voordat we de actievoerders, en vooral de ijdele en ruggegraatloze Duyvendak veroordelen, besef wel dat hij en meer principiele actievoerders, los van het publiceren van adressen van verantwoordelijke bobo’s (wat ze niet hadden moeten doen), uiteindelijk wel wat boven water kregen. Bekijk de inhoud van de geheime, maar door Bluf gepubliceerde stukken eens.

Het ging hier om het willen en wetens willen bouwen van kerncentrales en nieuw opwerkingsfabriek à la Kalkar buiten de Tweede Kamer en de wens van de bevolking om! Om een totaal hypocriete houding van de toenmalige regering wat betreft de export van kernenergie-technologie. En om het kunstmatig hoog houden van de aardgasprijs voor gewone werkende mensen om het bedrijfsleven te spekken, iets waar we nog steeds de rekening voor betalen.

En denk maar niet dat nu, bijna 25 jaar later, alles is veranderd!

Tijd voor een nieuwe inbraak en publicatie van geheime stukken die onthullen waar de werkelijke macht ligt? Maar wel zonder geweld en zonder het aanzetten tot geweld, dus ook zonder adressen te publiceren.