Buitengewoon lekker lunchen in Groningen bij Fresh Today

Broodje bij Fresh Today

Tijdens een dagje winkelen in het leuke pittoreske Groningen gingen we lunchen aan de Westerkade. We werden aangetrokken door een leuke gevel met heerlijk bankjes en kussens om in de zon te genieten van onze lunch; Fresh Today.

Ontvangst & sfeer

Het ontvangst was zeer vriendelijk. We werden direct gevraagd om een drankje en bovendien werden we ook snel geholpen.

4/5

Eten

Broodjes kunnen ze hier wel bouwen. Dit kun je prima aan Fresh Today overlaten. De kaart bestaat uit; hamburgers, tosti’s, salades en wraps. Een aanrader is de Homemade Burger Italian Style!! Wat een super goeie burger is dit. Bilbao Kip/Avocado is ook een erg goed broodje.

5/5

Prijs

De prijs is marktconform en de verhouding met de kwaliteit van de broodjes is bovengemiddeld goed.

4/5

Conclusie

4,3 uit 5. Fresh Today is een blijvertje! Zeker aan te raden.

Website
freshtoday.nl